Ved hawet, ved hawet, der er ét så skjønt

Jeg har ikke været ved Vesterhavet efter vi er flyttet til Hals, men i dag trak det smukke forårsvejr os derud, hvor der er allerhøjst til loftet.

070314_1000

Der var ikke mange der havde fået samme tanke, så vi havde stranden stort set for os selv.

070314_1000-15

070314_1000-18

070314_1000-12

Lillebror kan vist ikke helt se pointen i at hente en pind i vandet, så den fornøjelse lader han Ninjaen om. Han vil dog gerne hjælpe med at bære den det sidste stykke vej  ind på land, grave store huller i sandet, æde ådsler af ubestemmelig art, bryde med den gamle og rulle sig i sandet.

strandpage

Flere fotos kan ses her

7 Comments

 • Heidi

  Også stor ros til fotos og til modellerne. Ellers noget vovet af poden at være ved stranden med SÅ korte gummistøvler :-)) Det turde jeg ikke…

  • Mette

   Det er grunden til, at jeg er så glad for min 23 år gamle Polo… lidt hundehår, mudder eller sand gør ikke så meget 🙂

 • Birgitte Bonde

  Sikke en smuk tur, I har haft. Og sikke nogle fantastiske billeder af hundene, du fanger de mest skønne vinkler 🙂 Jeg bliver ALDRIG træt af at se dine billeder og de får et smil frem på mine læber – tak fordi du deler dem med os 🙂

 • Helle K.

  Hvis ikke min mand og datter havde lavet en aftale i Aarhus, så havde du mødt mig (os), jeg har drømt om Vesterhavet i lang tid, men ville vente til solen også ville med … måske næste weekend.

  • Mette

   Der var så skønt og selvom det blæste en del, så var der lunt. Det undrer mig at der ikke var flere der havde fundet vej derned.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *