Ulven kommer

Hvor er det da bare typisk… så snart man forlader kvarteret sker der noget spændende :-/

I Hammer Bakker ved Vodskov i Nordjylland er man ikke i tvivl.   Her er der en ulv på færde, og beviset kom natten til fredag i sidste uge, da Richardt Nielsen blev mødt af det makabre syn, som du kan se på billederne, blot 50 meter fra sit eget hus.

Læs resten af artiklen på TV2

Rådyret er fundet på Højrimmenvej… præcis stedet hvor Ninjaen og jeg plejede at gå tur.

Hvornår mon sådan en fætter er aktiv? Det kunne være jeg skulle sætte mig i venteposition i et af skydetårnene og håbe på at ‘dyret’ kommer inden for skudafstand af kameraet. Jeg tænker, at et foto af sådan en ulv – et foto hvor man vel at mærke kan se det er en ulv – måske kunne sælges til en ret god pris.

Eller også skulle jeg bare nyde min weekend og sove længe 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *