Langsommelighed

IMG_9950

Søndagmorgen er langsom og doven. Hundene snuer på gulvet omkring mig og ovenpå er der heller ikke meget tegn på liv.

Jeg nyder stilheden og langsomheden… nyder, at søndagen ligger midt i weekenden, at jeg ikke skal tidligt op i morgen.

Jeg spiser morgenmad i sofaen, sipper kaffe, nyder ‘Anne og Anders’ i mit tv og dimser indimellem lidt grafik. Tegneren, der har lavet tegningerne af hundene i headeren har nu også begået en tegning af deres matte. Jeg ser lidt ung ud (…hører I mig klage) ellers ligner den meget godt. Jeg havde tænkt mig, at den skal bruges som profilbillede både her og der…

Hvis regnen holder op pakker vi hundene og kører til Rold. Traver en lang tur i skoven inden vores aftale med Joan og inden weekendgæsten sendes hjem med et knus.

God søndag til dig.

2 Comments

    • Mette

      Han er rigtig dygtigt. De her tegneserie tegninger er sjove og hurtige for ham at lave og derfor ret billige – men han tegner også meget detaljerige tegninger, som er noget dyrere at få lavet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *