3 ting…

Jeg glædes og inspireres hver dag over, at få Annes 3 ting, der gjorde mig godt og 3 ting, der gjorde mig glad i dag.

Når det er hverdag og januar og mørkt og travle arbejdsdage og unger, der ikke gider sove og forhold der knirker og hedeture og økonomiske spekulationer og fyringsrunder og urimelige chefer og og og  … så er det vigtigt at fastholde de små glæder, som livet også giver….  og det er sundt (for mig) at blive mindet om.

kinesiskordsprog

Lykken er en flygtig størrelse og den er derfor vigtig at bemærke… også i det små.

Jeg tror, at jeg vil gøre som Anne… slutte hver dag med at notere mig 3 ting, der gjorde mig glad.

Startende i aften inden jeg slukker natlampen (:

2 Comments

 • Birgitte Bonde

  Rigtig fornuftigt, Mette – det vil jeg sætte mig bag øret:-)

  God weekend!

  Kh, Birgitte

  PS: Fint ordsprog 🙂

 • MissMuffin

  Jeg synes også, at det er en rigtig god ide og har længe arbejdet med at gøre det selv, så det heldigvis er endt med at være en god vane lige at tænke på de gode ting inden øjnene falder for tungt i.
  Lykke handler også meget om at man finder ud af, hvad der nu engang er, der faktisk gør en glad og at man husker at dyrke det hver dag. Også selvom dagene er dumme (Herhjemme “fejres” dumme dage også altid med selvforkælelse som fx et boligmagasin, en Summerbird flødebolle eller hvilken af mine andre laster der nu trækker) 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.