Tjo… et par stykker har der vel været

15
Lånt på satiresitet ‘Helt Normalt’

Efter jeg blev skilt og Poden er blevet voksen har vi snakket om ting, som ellers ikke blev omtalt omkring det ægteskabelige spisebord. Blandt andet tiden før jeg levede sammen med hendes far.

Indimellem tror jeg nok, at det ryster hende lidt. Også selvom jeg kun løfter en lille flig… hun skal jo helst gøre som jeg siger og ikke som jeg har gjort. Er det ikke sådan vi helst vil ha’ det?

Nu har hun selv kæreste. Om han er den sidste eller hun ender med at samle til bunke vil tiden vise.

De to har netop fundet deres nye lejlighed og hun er henrykt over udsigten til et rigtigt køkken og badeværelse.

Det er kvistlejligheden i ejendommen over en af Aalborgs kendteste beværtninger. Hvis du har læst Jakob Ejersbo‘s ‘Nordkraft’ eller set filmen, vil du sikkert nikke genkendende til navnet ‘Gøglerbåden‘.

Det skal nok blive godt selvom stedet er mest kendt for antallet af ludere og lommetyve (:

Min allerførste lejlighed lå lige over værtshuset ‘Café Rantzau’ i Aagade… det var en fest at bo der. Jeg gad ikke i dag, men som 20 årig er man ikke så sart og vi nød såmænd også godt af at kende de originaler, der kom der.

Den kæreste jeg havde på det tidspunkt hed forresten Peter (:

7 Comments

 • Karin Abildhauge

  Uha, ja. Der er ting der ikke får dagens lys fra en svunden tid. Når jeg åbnede lidt op kommer det gerne som en pointe, men også først efter de dejlige vidundere er blevet voksne nok til at forstå.
  Min første lejlighed var på hjørnet af Nr. Tranders og Hadsundvej, lige overfor den berømte pølsevogn 😉

 • Helle K.

  Jeg har ikke været særlig vild – men lidt vild har jeg da været 😉 Her er det omvendt, jeg forsøger, at få min datter til at være lidt mere vild og løssluppen – hun skulle nødig blive for sat for tidligt.

  • Mette

   Jeg har det lidt på samme måde… jeg synes det er alt for tidligt min datter er så ‘sat’ som hun er. Jeg ville foretrække hun viftede noget mere med ørene (uden at hun behøver gøre som jeg gjorde) 😉

  • Mette

   Præcis… hun skulle ikke ret gerne få den fejlagtige *HOST* opfattelse, at hendes mor har været alt andet end et dydsmønster 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *