Mandag med hvidt på…

Da vækkeuret ringede til morgen skete det på et tidspunkt, hvor jeg normalt ville sidde på min pind på jobbet. Jeg havde fuldstændig glemt, at jeg havde ændret tiden lørdag morgen og derfor tjekkede jeg intet i aftes inden jeg slukkede lyset.

Dét skulle jeg nok ha’ gjort.

Kl. 07.05 da jeg endelig blev vækket fik jeg travlt. Meget travlt.

IMG_8972

Det er den værst tænkelige start at få på en mandag. Eller enhver anden dag for den sags skyld. Alt er bare forkert og man stresser rundt… så da sneen begyndte at vælte ned over Nordjylland ved 14 tiden benyttede jeg det fluks som en anledning til at køre hjem.

Tirsdag bliver bedre!

IMG_8986

De siger sneen ligger ganske kortvarigt, så det skal nydes. Hundene gjorde.

Den gamle har dækken på, når det er koldt. Hun bevæger sig ikke så meget mere og jeg tænker, at det er godt at holde hendes krop varm.

Lillebror har ingen problemer i den retning… han styrter rundt som en kåd ko, der bliver lukket på forårsgræs og tog snart fært af en fasan, så jeg måtte skrue bissen på før han forstod, at jeg mente mit ‘nej’ alvorligt (:

2 Comments

  • Catarina

    Aii, for filan da – sikke en træls start på ugen. :-/ Jeg hadder at starte dage på den måde.
    Godt at du kunne komme til at gå før og på den måde få en bare nogelunde god af ud af det.
    Det er nogle dejlige billeder af de to firbenede i sneen. Her er sneen allerede forsvundet igen – det lyste ellers så dejligt op så længe den lå der.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.