Stormskadet…

Endelig, efter mange mange våde og grå dage, skinnede solen over Nordjylland… og så på en fredag, hvor jeg har tidligt fri og dermed kan komme ud med hundene mens det er lyst. Skinne gør solen også over næste uges udsigt til frost og – er vi heldige – en smule sne.

Det trænger vi i den grad til. Tænk bare på alt det ubehageligt kryb, der overlever vinteren, hvis ikke vi får bare lidt frost.

IMG_8942

Ugen har været stille herinde og er i diametral modsætning til det virkelige liv, hvor jeg i øjeblikket befinder mig midt i et stormvejr. Jobbet trækker i den grad tænder ud og så er der ikke overskud til ret meget andet.

Et møde med min chef i dag gav fornyet håb om, at der snart bliver fundet en løsning på min arbejdssituation. Det er absolut ikke holdbart, at min arbejdsmængde er forøget med 100% uden at få noget hjælp og det er der heldigvis forståelse for.

IMG_8930small

I morgen får jeg besøg af en sød elektriker, som skal hjælpe mig med at par lamper. Poloen er lånt ud hele weekenden, hvilket giver en ualmindelig god undskyldning for at blive i nærområdet. Jeg trænger til lange traveture og sofatid. Helt alene. Altså bortset fra de to røde kommoder.

God weekend til dig.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.