Nu med kontaktformular

Jeg har gennem tiden fået en del kritik for ikke at have kontaktoplysninger på min blog. Den er kommet fra folk, som har haft lyst/behov for at kontakte mig privat, men som ikke har haft lyst til at skive en kommentar.

Det er helt bevidst, at min e-mail ikke figurerer på bloggen. Det er alt for nemt, at blive fanget af en web crawler og derefter blive bombarderet med spam.

Nu har jeg så i stedet oprettet en kontaktside (øverste højre hjørne på bloggen), hvor du kan skrive uden at det bliver vist offentligt.

Jeg håber, det tilfredsstiller muligheden for at komme i kontakt med mig (:

2 Comments

 • Vibe

  Hej Mette
  Det var dog utroligt at det skulle være nødvendigt,der er jo ikke nogen der er tvunget til at læse med ,og kan folk ikke tage lugten i bageriets ja så skulle de da bare finde noget andet at give sig af med.øv
  KH Vibe

  • Mette

   Det har du ret i og jeg forstår heller ikke, hvorfor man ikke bare finder et andet sted at læse med. Men sådan er der så meget, jeg ikke forstår. På den anden side må man jo også være klar til at få respons – også negativ – når man stikker næsen frem.

   Det har nu ikke udelukkende været negativ kritik. Det har også været mennesker, som har haft lyst til at stille spørgsmål fx. vedr. hundene, som ikke har kunnet finde et passende sted at spørge 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *