Hende med det blå hår

shampoopageSom altid er jeg imponeret af både pris og leveringshastighed på hårprodukter fra Georgeous Shop i England.

Jeg bestilte nye shampoo forsyninger til både Poden og jeg den 31. december og pga. helligdagene får vi først varene på mandag. Normalt går der kun nogle ganske få dage… men til den pris og ingen leveringsomkostninger gider jeg godt vente en ekstra dag.

Sidst vi fik leveret var 4. august 2013, så der er rigtig mange hårvaske i sådan en 1 liters dunk til 120/130 kr.

Til mig selv valgte jeg Fudge Clean Blonde. Nu har jeg så bagefter erfaret, at den er violet og beregnet til at fjerne de gule toner i blondt/gråt hår… mit grå er sådan stålfarvet og der er ikke noget gult at fjerne… så fremover bliver jeg måske hende med det blå hår (:

De sælger alle de gode mærker – så det er bare at komme i gang med at spare nogle penge.

Udover shampoo har jeg har også bestilt Vichy cremer og deodoranter på nettet hos Apo-rot – til en brøkdel af hvad et dansk apotek skal have for samme varer.

Nå ja, og så har jeg handlet nye hjemmesko og frø til haven.. måske skulle jeg låse mit dankort inde et stykke tid.

(Dette indlæg er skrevet fordi jeg har lyst til at dele en god besparelse… det er altså ikke hverken reklame eller product placement… just as you know)

7 Comments

 • Stine

  Tak for tippet. Jeg er netop løbet tær for hårkur, tror mit graviditetstrætte hår skal forkæles med en ekstra god en. Kendte slet ikke siden og er helt overrasket over de sender gratis til dk. Fedt 🙂

  • Mette

   Det var så lidt 🙂

   Kender du: ‘TIGI S-Factor Wonderful Tonight – Overnight Treatment’?

   Den kan anbefales, hvis håret er rigtig træls.

   Mit hår var helt vildt flot under min graviditet… så flot, at jeg var hårmodel til en venindes svendeprøve 14 dage inden termin 🙂

   • Stine

    Min hud og hår har aldrig været så tør. Nogensinde. Jeg går snart amok over sprækker på hænderne der svier. Ville sørme gerne bytte med dit hår dengang 😉

    Lige den der kender jeg slet ikke. Har før brugt Tigi styling produkter og været super glad for dem. Jeg må lige læse om den i morgen og så få bestilt. Tusind tak!

    • Rikke

     Når du så er ude og handle, så kan du købe Avène Cicalfate repair cream til dine revnede hænder (apoteket eller Apo-rot). Den virker antibakteriel, kløestillende og ophelende, og kan for den sags skyld også bruges som vidundercreme til en rød baby-hale 😉 Her i huset bruges den faktisk også til hunden, og den virker fantastisk 🙂

     • Stine

      Tusind tak for det tip Rikke. Jeg er lige pt storforbruger af Locobase Repair og Locobase fedtcreme, men når de er brugt op skal jeg helt klart prøve den du anbefaler. Som allergiker vil jeg helst undgå alt for meget parfume, og jeg har før brugt Avéne og været glad for det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.