Indefra

I DR2 serien “Indefra” tager journalisten Anders Agger seerne med ind bag kulisserne i otte meget særprægede miljøer med sund nysgerrighed og stor respekt for de mennesker han møder.

Jeg har været med Anders Agger bag kulisserne hos Jehovas Vidner, på rejse til Israel og mødt både palæstinensere og jøder midt i den evindelig konflikt, i byen Agger blandt heavymetal rockere og om lidt skal jeg inden for murene blandt landets farligste forbrydere i Herstedvester.

agger

Det er ganske enkelt fremragende tv – du kan også se alle programmerne her

3 Comments

  • Helle K.

    Jeg har set alle udsendelserne og jeg kan kun tilslutte mig – det er fremragende TV, hvor jeg lærte rigtig meget om forskellige emner. Jeg har ikke fået set genudsendelserne, men de kunne godt tåle at blive set flere gange.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.