Så tag dig dog sammen…

To-tre døgns faste er piece of cake, når alene synet at mad-instagrams kan give (undskyld) opkastningsfornemmelser.

Jeg er nu ovre på den anden side… af både kvalme og feber.

Men det holdt hårdt for jeg skulle også passe/lufte dyrene og også klare mit arbejde, da det var værst. Min makker havde efterårsferiefri, og jeg måtte derfor tage de opgaver, der ikke kunne vente til mandag. Det var heldigvis ikke mange for resten af firmaet var også ramt af ferie.

Hundene klarede jeg ved at smide dem i bilen og køre ud til den store mark i mosen. Her kunne jeg så sidde på bagsmækken, mens de fik gjort deres og brugt energi på løb og leg.

IMG_7180

Oveni måtte jeg være med på sidelinjen ved en intervention. Det er bestemt ikke sjovt, at måtte konfrontere et elsket menneske, stille ultimatummer og kræve ændret adfærd. Men når vedkommende har sat livet på autopilot med kurs direkte mod selvødelæggelse er det nødvendigt.

Jeg håber, at missionen lykkes og h*n kan samle sig selv op.

Ingen andre kan.

Det blev søndag uden jeg nåede at nyde ret mange timer af weekenden. Appetitten er fortsat ikke stor og jeg er noget slap i koderne – men det går den rigtige vej.

Jeg overvejer, at kontakte min makker og tage en fridag i morgen. Jeg synes, at jeg trænger til at komme helt ovenpå inden hverdagen igen trænger sig på.

Eller måske skal jeg også bare tage mig sammen…

11 Comments

 • Johanne

  Jeg tænker, at det du “bare skal tage dig sammen til” er at passe rigtig godt på Mette og sørge for, at hun kommer helt ovenpå igen.

  Der er ingen, som er tjent med, at du møde ufrisk op på arbejde.

  God bedring.

  PS: Og man er ikke nødvendigvis rask fordi man kan gå en slags tur med hundene….

 • Deborah

  Hvad er det med folk?? Når kroppen siger fra, gør den det fordi, det er nødvendigt. Du skal selvfølgelig holde fri og være syg, som folk i det hele taget burde gøre, når de er syge. Dels for deres krops skyld, men sandelig også så de ikke smitter andre. God bedring og SYGEDAG(E)!

  • Mette

   Jeg er skam helt frisk igen 🙂

   Men du ved godt at efter 3 dage med feber så mangler man både energi og kræfter, så derfor kunne jeg godt bruge en enkelt fridag – ikke mindst for at føle at jeg har haft bare lidt weekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *