Nuvi my love

Lys og smil på en grå, våd og mørk mandag morgen (:

Troels har skrevet musik og tekst… og spiller og synger forresten også selv denne tribute til Nuvi (Nuvi er en skøn Maremma).

2 Comments

 • Helle K.

  Hvor er den sød 🙂 Den minder mig om min barndoms hund “Basse”. Basse var i familien, da jeg blev født og han blev 17 år, så han var en del af hele min barndom og ungdom. Basse var et gadekryds, men han lignede Nuvi – stor, hvid og med busket hale. Basse havde aldrig halsbånd eller hundesnor på en eneste gang i hele livet – sådan kunne man gøre ude på landet i 60’erne og 70’erne. Han gik rundt i hele byen, som det passede ham, og han havde en fast rute, hvor de ældre damer gemte ben o.lign. til ham 🙂

  • Mette

   Sikke en sød historie Helle. Da mine forældre flyttede til Hals for 20 år siden opførte deres nabos gravhund sig på samme måde. Han var konge af Hals, altid på eventyr i byen og kendte hver en lygtepæl 🙂

   Den går nok ikke i dag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *