Er det allerede søndag…

Den smukkeste sensommer weekend er ved at lakke mod enden.

Lørdag morgen have Poloen en date med Bent mekaniker. Der skulle skiftes til vinterhjul og så havde den også fået en underlig lyd, der skulle lokaliseres. Besøget og vurderingen fra ham betyder desværre et værkstedsbesøg og endnu en større uforudset udgift. Hjulene skal spores og justeres, håndbremsekablet skal skiftes og ‘lyden’ skyldes næsten helst sikkert et defekt leje i et af baghjulene.

ØV.

IMG_6638

Bortset fra de dårlige nyheder på Polofronten har det været en forrygende dejlig weekend.

Hundene og jeg har været udendørs både lørdag og søndag i samtlige lyse timer både alene og i dejligt selskab.

Hundene har nydt havelivet, mens deres matte har knoklet med havearbejdet… der er plantet, luget, slået græs, sat forårsløg og ryddet op i haven. Ude ved postkassen står tre sække klar til morgenens storskrald med resterne fra tomat- og jordbærbedene, som nu er ryddet og klippet ned.

Jeg høstede 3.4 kg. røde tomater og  lige så mange grønne inden planterne røg til storskrald. Min mor fik 1½ kg. til tomatsuppe og så beholdt jeg selv resten. Tænker at de i morgen skal forvandles til noget, der kan gemmes i fryseren. Jeg ved ikke helt om jeg gider sylte de grønne. Der skal en masse sukker i, som jeg ikke spiser – og jeg ved derfor ikke om det er besværet værd.

Flittigheden og energien rakte kun til udendørs sysler… inde har jeg ikke lavet en fløjtende fis.

Det må vente til en regnvejrsdag.

giveaway150

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.