Give Away til din iPad

Bloggens første (og måske eneste) Give Away/konkurrence.

Jeg har fået lov af CoverMe, at udlodde et af deres fine P.A.P. iPad covers til en af mine læsere. Det eneste du skal gøre for at få fingrene i dette super elegante cover er, at svare på flg. spørgsmål i en kommentar til indlægget:

Hvornår blev CoverMe stiftet?

1. 2009
2. 2010
3. 2011

og så vil lykkens gudinde lørdag den 5. oktober trække lod blandt de rigtige besvarelser (:

giveaway_ny

Coveret passer til både iPad 2 og 3.

Den svenske producent P.A.P., hvilket er en forkortelse for Product And Philosophy, er dedikeret til produktion i de skandinaviske egne. Dette iPad cover er lavet i Goteborg og uld-materialet det består af er fremstillet i Halmstad. Alt omkring P.A.P. og dette iPad cover er dedikeret til skandinavisk design og lavet i hånden i de nordlige egne af Småland. Ulf Puk er manden bag designet og fremstilling af coveret som kommer i tre forskellige farver: sand, grå og sort. Knappen der benyttes, til at holde iPad coveret lukket med er af messing hertil hører en ægte lædersnor som bindes omkring for at holde coveret helt lukket. Et simpelt og elegant cover, der vægter tradition og håndværk højt.

Denne Give Away er lavet i samarbejde med

CoverMe-Logo2

56 Comments

 • dorthe walsh

  jeg har lige købt mig en Ipad og den mangler da sådan et lækkert cover. jeg gætter på 2010

 • Kirsten Vejerslev Mikkelsen

  Coverme blev ifølge deres hjemmeside stiftet i 2010.

  I øvrigt mange tak for din blog. Jeg har et meget stort hjerte for hunde, men desværre har jeg udviklet hundeallergi. Dog kan jeg heldigvis være sammen med nogen “pelsfattige” racer. Dine hunde er noget så nuttede.
  Venlig hilsen
  Kirsten i Tønder

 • Pia

  Jamen det vil jeg da rigtig gerne vinde – og det ser ud til at alle siger 2010….. Når jeg gogler det ser jeg at Mads Lehnert siger ” min partner Mads Hansen og jeg stiftede i 2011 CoverMe”….. På hjemmesiden står 2010…. Så dár, dár, dár, hvor spændende eller har de ikke helt styr på hvornår de startede firmaet!
  Jeg satser på hjemmesiden og går med strømmen, tør simpelthen ikke andet 🙂 🙂
  CoverMe blev stiftet i 2010!

 • Rikke

  2010 må være året 🙂 Og måske dette kan blive årsagen til endelig at investere i en iPad ? 😉