Glemsomhed

Jeg glemte min mobil på jobbet igår, så tirsdag blev af de meget fredelige… kun de der bruger iMessage lykkedes det at komme igennem til mig på iPaden.

Til morgen glemte jeg mit medarbejderkort. Det betyder, at jeg ikke ville kunne komme ind i firmaet før receptionen møder. Heldigvis opdagede jeg det inden jeg var kørt alt for langt og kunne vende om uden for stor ærgerelse.

Måske skulle jeg indføre sådan en tjekliste a la den piloter udfører inden de starter et fly:

 • briller?
 • pung?
 • nøgle?
 • medarbejderkort?
 • mobil?
 • morgenmad?

Tjek, tjek, tjek… ready for take-off!

5 Comments

 • Kirsten

  Hov-hov! “Ready for take-of!” Glemte du ikke lige de røde kommoder?
  Forøvrigt gode efterårstirsdagsbilleder.
  Kirsten.

 • Kat

  Hukommelse? Bukser? Og de rigtige sko? (Jeg har selv præsteret at møde på arbejde i klipklappere… De er bare så behagelige) chefen var dog ikke begejstret! Det var dengang jeg sejlede på Oslo båden og der var krav om højhælede sko….

 • Susling

  Hjemme hos mig var der fra start hård diciplin på det område! Efter ungerne blev selvhjulpne og begyndte at færdes på egen hånd, kørte jeg en morremse, hver gang en af dem gik ud af døren til skole mv. Har du husket xx,xx,xx? Min mand kaldte det min mor-huske-ting-bånd-sløjfe. Ikke desto mindre var det meget effektivt og siden har det sat sig fast – især hos min søn. Nu er det standard, at han messer remsen: Nøgler, mobil, pung og om vinteren også lygter, handsker, hue, hver gang han går ud af døren og skal noget, der tager mere end en time. Pisseirriterende mor, ikk’ sandt!

  • Mette

   Jeg må mangle noget i min opdragelse for sådan gjorde min mor ikke.

   Jeg laver et eller andet skilt (måske i sjøld ;-)) og hænger i min entré så det er det sidste jeg ser når jeg går hjemmefra… ellers glemmer jeg nok også bare remsen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *