Græs og gåsebiller

Den trængte godt nok ikke, men når man nu har fået ny plæneklipper, så skal den squ også afprøves…

IMG_6514

Den er go’… bedre end de andre jeg har prøvet denne sommer.

Den er forhjulstrukket og det gør at den ikke løber af med mig i svingene. Desuden ‘bioklipper’ den, så der ligger ikke store bunker græs bagefter der enten ser træls ud eller skal rives sammen.

Min plæne er desværre angrebet af gåsebillelarver. Nogen steder kan jeg løfte græsset op og kigge langt ind under, så om jeg vedbliver, at have en plæne at slå ved jeg ikke. Jeg har ikke kunnet finde andet end tvivlsomme metoder til at redde græsset, så jeg må krydse fingre og håbe på det bedste.

4 Comments

  • Mette

   De sværmer i juni, lægger deres æg i græsplænen og det er så larverne der nu er igang med at æde mit græs nedefra 🙁

 • Margrethe

  Herligt med en græsklipper, som kan sit kram! – måske du også skulle anskaffe dig en and? – den vil tage gåsebillerne i et ruf 😉 meeen, måske ninjaen og lillebror ikke er enige?

  • Mette

   Jeg tror ikke ænder kan klare larverne som er dem der ødelægger græsrødderne, jeg mener… de opholder sig jo nedenunder græsset. Jeg tænker nærmere, jeg skal tiltrække nogle solsorte, jeg vil tro de kan nappe dem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *