Be my friend, hold me, wrap me up

Sia’s Breathe Me afsluttede på smukkeste vis en krimi vi har underholdt os med denne lørdag aften.

Jeg kiggede J over skulderen, mens han surfede film og serier på Netflix. Pludselig opdagede jeg, at alle de krimier jeg godt gider se, men som vises når det er langt over min sengetid, var at finde på netop Netflix.

Jeg har ofte fået tilbudet om 1 måneds prøvetid men aldrig taget mod det. Synes jeg havde tv nok at vælge mellem.

Men nu er jeg også hoppet med på vognen og har oven i købet fået installeret en Google Crome Extension, så jeg kan se både den engelske og amerikanske version af Netflix, hvor udvalget er endnu større.

Jeg løber ikke tør for underholdning denne vinter og det bedste er, at jeg også kan se dem på iPaden og kan tage dem med hvor som helst.

Fagre nye verden (jeg ender vel med også at eje en mikrobølgeovn)

4 Comments

 • Helle K.

  Jeg er koblet på mellemstes Netflix – man kan heldigvis deles om et abonnement og have hver sin indgang.
  Jeg har indtil videre kun set The Killing.
  Jeg er også vild med krimier, så måske skulle jeg undersøge sagen lidt nærmere … kan du anbefale nogle?

  • Mette

   Jeg har lige set ‘Luther’ – 5 afsnit – som var vældig underholdende. I aftes gik Poden og jeg i gang med ‘Broen’ – dansk/svensk krimi som måske har været vist på tv tidligere.

   Ellers har jeg foreløbig sat kryds ved ‘Vera’, ‘Spooks’, ‘Tavse Vidner’, Irene Huss’ og ‘Criminal Justice.

 • Stine

  Jeg opsagde vores netflix fordi vi ikke brugte det. Jeg nåede aldrig at finde ud af at tilgå den amerikanske, måske jeg skal aktivere igen når min barsel starter 😉 Tak for tippet om den chrome extension!

  • Mette

   Jeg var nysgerrig lige da de kom på markedet men synes ikke de på det tidspunkt havde ret meget at byde på – men nu synes jeg sørme der er mange serier jeg godt gider se.

   Og netop serier fordi jeg kan se 2-3-4 afsnit af gangen som det passer mig – jeg orker ikke, at der går en uge imellem 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.