Nice to have

gul-flagSom det kunne ses i et tidligere indlæg er jeg hoppet på den sort/hvide boligbølge… sikkert 10 år for sent, men sådan er det med mig… jeg er nordjyde og ikke så hurtig i vendingen (:

De hvide møbler er dog ikke nye og flere har spurgt, hvordan det er muligt at kombinere sofaens og stolens hvide stof og to savlende hunde.

Da jeg købte dem i sin tid, tænkte jeg mig ikke ordentligt om. Det erkender jeg blankt i dag. Faktisk havde jeg dengang også et hvidt gulvtæppe som for længst er kasseret. Hvor upraktisk er det ikke også lige?

Møbelbetrækket kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles, så det er faktisk ikke noget stort problem at holde det pænt.

Den sort/hvide stue står i skærende kontrast til køkkenets farveglæde og for at binde tingene sammen med den åbne stue måtte der lidt farve klatter til.

Det blev til nogle lidt sjove blomstrede velourpuder jeg fandt til en slik i Bahne, Gul Flag lysestage fra Zalando også på bud og farveglade billeder til væggen jeg havde i gemmerne.

Jeg kunne også godt ønske mig en Kay Bojesen sangfugl og en knald rød plaid og en Normann Copenhagen krenit skål i gul og Blossom lysestager i gul, rød og pink

og

og

og

4 Comments

 • Helle K.

  Jeg har sorte lædersofaer – selv om jeg helst ville have noget andet – jeg er ikke så modig som du. De er 14 år gamle og valgt pga at alle husets børn og dyr. Jeg nyder, at jeg kan tørre dem af med en klud. Sådan et meget afstemt hjem bliver vist aldrig her – jeg får en ide og så en anden og er egentlig ikke særlig interesseret i indretning.

  • Mette

   Jeg går mest op i at her er hyggeligt at være og ikke så meget i hvad boligmagasinerne ‘dikterer’ (jeg læser i øvrigt ikke sådan nogle). Jeg har valgt hvide møbler fordi mine rum ikke er så store og jeg var bange for at de ville dominere alt for meget, hvis de var fx. sorte.

   I øvrigt kan jeg købe et hav af forskellige betræk til sofa og lænestol hvis jeg bliver træt af det hvide. Smart 🙂

 • Line

  Det er så dejligt at få lidt fornyelse i hjemmet, og der er også maaaange ting jeg godt kunne tænke mig! Jeg har sådan en Kaj Bojesen fugl liggende oppe i skabet, helt ny i æske og alt muligt. Det var en Casper fik i firmajulegave et år, men jeg er ikke særlig vild med den, så hvis du vil have den, er jeg sikker på, at du gerne må få den. Det er den turkis/blå udgave med gult hoved – ved ikke om den passer ind hos dig?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *