17 Comments

 • Anette B

  Dejlige billeder Mette, som altid 😀
  Jeg elsker når hunde har så meget glæde af hinanden 😀

  … måske du ikke har tænkt over det, men sådanne metalhalsbånd, kan med lethed knække en tand, når nu der leges og “bides” i de regioner…:-( ..og det er ikke for at være kloge-åge, men jeg havde ikke selv tænkt over det, forend der var en der fortalte mig det :-/

  • Mette

   Det har jeg ikke tænkt over, men det kan der sikkert være noget om. Vi har dog brugt kæder på alle vores hunde og aldrig oplevet problemer. Jeg tænker også at der er metal på rigtig mange halsbånd og er uheldet ude kan de vel knække et tand på alle slags.

   De har desuden kun halsbånd på når vi er ude – så i haven løber vi ingen risiko 🙂

 • Birgitte Bonde

  Kære Mette
  Jeg vil også gerne give mig til kende (som en anden læser gjorde forleden dag) – jeg ynder nemlig også at følge din skønne blog. Jeg ELSKER dine billeder og din ligefremme og ærlige måde at skrive på. Jeg starter dagen eller rettere arbejdsdagen med at tjekke din blog (iøvrigt den eneste jeg følger) – underligt nok er det kun i hverdagene, jeg ser den, så mandag morgen kan jeg næsten ikke vente med at se, hvad du har lagt på i løbet af weekenden :-)Tak for altid god læsning og fantastiske billeder.

  • Mette

   Hjertelig velkommen til Birgitte. Også som kommentator 🙂

   Jeg skriver jo mest af alt for min egen skyld. Bruger bloggen som en slags dagbog/opslagsværk og synes det er lidt sjovt, at nogen kan synes det er hyggeligt at følge mine hverdagstrivialiteter 🙂

 • Helle Caspersen

  Jeg er altså fuldstændig vild med de 2 rødhårede – har selv en stor hund, så jeg nyder dine billeder af bæsterne når de tumler og bruger noget krudt. Skønt at se hvor de hygger sig sammen. Du får lige givet min dag et boost når jeg har været inde og runde din blog – tak for det.

  • Mette

   Jeg er også helt vild med dem og morer mig kongelig når de pøler rundt og leger.

   Det er sjovt at studere hvordan deres rangorden i høj grad også påvirker deres leg. Den gamle har som regel overtaget – og hvis det er hende der ligger nederst er det fordi hun helt bevist lader ham ‘vinde’ 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.