Hav og våd hund

Reservetanken lyser rødt, når vi rammer fredag eftermiddag – og behovet for genoptankning kan ikke siddes overhørigt.

Det er her – ved havet – jeg tanker op.

IMG_5799-3

Når vi går derude er jeg 100% tilstede.

Lige der.

Tanker om job, kæreste, økonomi og hverdagens trivialiteter er meget langt væk.

Ingenting forstyrrer.

IMG_5788-3

Hundene nyder det lige så meget.

Her er plads og højt til himlen.

Der bades, leges og snaskes i døde krabber eller rådden tang… uden hende deres matte hele tiden skal blande sig (:

IMG_5789-3
Lillebror nyder solopgangen (:

I dag var vi ikke helt alene. Vi havde selskab af en fuld mand. En meget fuld mand. Han havde store problemer med at få lynet sine bukser. Og da det endelig lykkedes, voldte det ham så store problemer at tage sko på, at han opgav og fortsatte til fods. Mon han fandt det rigtige sommerhus at sove rusen ud i? (:

IMG_5817-2

Her dufter af hav og våd hund… lørdag er skudt i gang på allerbedste vis.

5 Comments

 • Susling

  Bare der er vand, du! Vi bor ud til Københavns Havn med vandet flydende forbi, nogle gange blå/gråt andre gange smaragdgrønt. Nogle gange helt stille havblik andre gange med en bette bølge. Det bliver så svært at finde et alternativ, når den tid kommer, hvor vi skal trække teltpløkkerne op. Faktisk er jeg så afhængig af, at vi som danskerne stort set alle har tilgang til noget hav, at jeg kom til at savne havet, da jeg var i Berlin. Floden Spree er ikke helt det sammen.

  • Mette

   En havn er spændende og levende, men jeg er ikke helt sikker på at vandet i Københavns Havn ville kunne tilfredsstille min hang til vand… en del af min oplevelse er jo også naturen, horisonten, den friske luft og ikke mindst at jeg kan gå der mutters alene.

   • Susling

    Jeg er godt klar over, at Vesterhavet får enhver jyde til at kamme over i lokalpatriotisme og jeg må med skam melde, at jeg aldrig har set denne fine del af vores allesammens hav. Men jeg har set Atlanterhavet op til flere gange, og det Ægæiske Hav og Middelhavet og og og… Forstår godt, når du snakker om vidder og horisonter og om at blive gennemblæst. Det er vel også derfor, at jeg føler mig så hamrende priviligeret, at jeg kan stå op hverdag og se på flydende vand fra mit stuevindue, midt i København. Jeg kan dufte tang og blive gennemblæst midt i København, når vindretningen er den rigtige. Om efteråret er her særligt vindomsust. Vil jeg se mere, kan jeg sætte mig op på min cykel, tage en metro, tage bus eller S-tog og få øjeblikke efter kan jeg se endnu mere hav. For mig er det lig med at være dansk – altid at have tilgang til havet. Som barn i Østrig var der bjergene og himlen, men det slår aldrig følelsen af hav i min bog!

 • MissMuffin

  Havet er også det bedste sted at lade op. Jeg skal også bo ved vandet igen, engang hvis Kristian bliver “moden” til det.. Morgen-vejret har også været fantastisk de sidste par dage, så I må rigtig ha nydt det..

  • Mette

   Jeg har altid været tiltrukket af havet. Allermest holder jeg af Vesterhavet, men den milde østkyst er okay, når det nu ikke kan være anderledes.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *