Kamikaze i min have

Gåsebillerne svæver i hundredevis ude over min græsplæne. Heldigvis dovnede jeg den i går, så græsset er langt og det er vist ikke befordrende for deres lyst til at lægge æg i min plæne.

For fuglene er det et stort ta’ selv bord. Både skovspurve, musvitter og solsorte mæsker sig i de brune biller. For min skyld må de gerne invitere både familie og venner til festen.

Alle skabets dybe tallerkener står i haven fyldt med vand – det skulle tiltrække billerne, som så lider druknedøden… har jeg læst.

Og den er god nok… jeg sidder i skyggen på terrassen med kaffe i kruset, lyden af Mads og Monopolet i baggrunden og ser hvordan de lander i vandet i stort antal og ikke formår at komme op igen…

• • •

Nogen havde den frækhed at bimle i min mobil tidligt til morgen, men det betød også, at jeg allerede inden Mads og Monopolet var i studiet havde støvsuget og vasket gulv og gjort badeværelset rent og vasket sengetøj og og og

Resten af lørdagen er ren fornøjelse… det gider jeg godt.

5 Comments

  • Karin

    De har også fundet plænerne omkring de blokke min yngste bor, altså gåsebillerne. Otto på 18 mdr. var ikke begejstret over det, han ville ikke ud på græsset, så de virkede som skjult indhegning.
    Vidunderlig lørdag, når alt det praktiske er klaret inden kl. 9.00

  • Helle

    Vi har haft gåsebiller i tusindevis hvert eneste år – vi har ikke gjort en skid – kun nydt at fuglene har mæsket sig – og der er ikke sket en skid med græsplænen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *