Ordentlige plader og discount ferieplaner

Han har pænt store poter ham Lillebror – her set ved siden af mine gummistøvler str. 38.

IMG_4551

Jeg var slet ikke klar til at stå tidligt op til morgen. Havde mest lyst til at vende mig om på den anden side og lade vækkeur være vækkeur. Men med endnu en lummer sommerdag i vente er morgenen det eneste tidspunkt, hvor det er virkelig behageligt at færdes ude.

Ikke mindst for hundene.

Så jeg stod selvfølgelig op og tænker, at jeg kan tage mig en morfar senere.

260713page

Den første uges ferie er snart forbi.

Jeg skal bestemt ikke klage over indholdet, men ser nu alligevel særligt frem mod næste uge, hvor Poden vender hjem for en stund.

IMG_4555

Vi rejser ingen steder i år. Ikke engang en endagstur til Göteborg bliver det til.

Juli bød på så mange uforudsete udgifter, at opsparingen blev ædt op. Og lidt til. Shit happens og så får vi det bedste ud af den situation.

Stranden kan vi cykle til, Poloen kan bringe os vidt omkring og i virkeligheden handler det mest om bare at være sammen. Stedet er ikke så vigtigt. Poden er heldigvis sådan indrettet, at alene det at komme til en ny by, udgør en oplevelse i sig selv, så vi har planlagt at køre en tur til Aarhus og nyde en dag dernede.

Jeg har ikke været på shopping i Aarhus siden mine forældre boede dernede for mange år siden, så jeg tænker den er lige så spændende som Göteborg.

IMG_4549

Der var smukt derude til morgen – også selvom om vejrudsigtdamen i Go’Morgen Danmark blev ved med at ævle om at landet var dækket af tåge. Hun havde glemt at spørge mig… eller bare glemt at der er en verden uden for tivoli.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.