Den første feriemorgen

Mit indre ur var ikke forberedt på at ferien startede allerede i dag. Klokken var derfor kun 05.40 da jeg smed hundene i bilen og kørte ud på skallerevlerne.

2-feriemorgen

Morgenen var lidt for blæsende til, at jeg havde lyst til at smide tøjet og tage en dukkert, men jeg tænker, at det sker i den kommende weekend, hvor det loves helt op mod 30 grader og meget mindre vind.

Solen skulle få magt over skyerne i Nordjylland sidst på formiddagen og det giver mig lige nogle timers kølighed til at få klaret de uundgåelige praktiske opgaver. Jesper hjalp mig i går med nye tørresnore. I dag skal de fyldes med nyvasket tøj og sengelinned.

Og så er havestolen placeret sådan, at jeg kan sidde ude i solen og samtidig følge med i Tour de France. Efter at have haft en konkurrent ret tæt på i vores Tour Manager spil ligger jeg nu igen lunt på førstepladsen. Visse Sprinters, som sidste søndag blev udnævnt som en ganske alvorlig trussel, dummede sig gevaldigt på en af etaperne og er røget helt ud af podie pladserne.

Jan indledte turen med:

Go kamp… det gælder ikke om at vinde… og dog… tabe til Mette vil vi IKKE (:

Drengene har 3 etaper til at hente mig og deres chance er – ligesom Contadors chance for at hente Froome – kun teoretisk.

Bedre held næste år boys 😉

10 Comments

 • Helle K.

  Sjovt. Jeg havde egentlig altid tænkt på dine hunde som røde, men lige pludselig gik det op for mig, at den hvide plet var der 🙂 Tak for info.

 • Helle K.

  Jeg har tænkt (!!) på noget. Den der hvide plet/blis eller hvad det nu hedder, som dine hunde har på brystet – har alle sådan en? Altså hunde af den race.

  • Mette

   Jeg har lige kigget alle billederne fra ‘Den franske Klubmatch’ igennem… jeg kan finde én eneste tæve, som ikke har antydning af hvidt på brystet. Så jeg vil næsten svare ja, i større eller mindre grad… fra en lille bitte en til noget der næsten dækker hele brystet (hvilket ikke er tilladt på en udstillingshund).

   Nogen har sågar hvide tåspidser, men der er mere undtagelsen end reglen.

   Vores 2. hvalpekuld havde allesammen hvide tåspidser men de er næsten forsvundet som de er blevet ældre.

 • Susanne

  Det med at sove længe var en en stor drøm da jeg var yngre, nu når man kan, kan man ikke 😉
  så den med, at man kan sove når man blir “gammel” passer ikke!! 🙂

  Rigtig god ferie Mette

  • Mette

   Jeg har det fint med at stå tidligt op og jeg vrider jo max timer ud af feriedagene på den måde 🙂

 • Gertrud

  Hundene ligner på det sidste billede da også nogle der tænker — hvad laver vi her, når man kunne ligge hjemme og snorke

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *