Intermezzo

Jeg er ked af at sige det, men jeg trives altså ikke ret godt med alt for meget varme og glæder mig allerede lidt til efterår, vinter og forår.

Jeg sover dårligt og bliver doven og ugidelig i varmen. Søndagens ‘koldfront’ kom derfor som sendt fra himlen.

At den også bragte blæst med sig passede mig endnu bedre for det betød, at de forbandede insekter – fluer og klæg – ikke var på vingerne og vi kunne få lov at gå i fred i mosen.

IMG_3879

Æblehuset trængte til en ordentlig overhaling. Det har det fået, græsset er slået, Poloen vasket, hundene luftet og nu er jeg helt klar til at indtage sofaen med kaffen og tage turen op af Det Skaldede Bjerg sammen med Ritter, Leth og Rolf.

IMG_3884

Der er blevet kamp om førstepladsen i vores tour manager spil. ‘Visse Sprinters‘ og ‘Støttestrømperne‘ ligger meget tæt og skiftes til at have førstepladsen. Skulle jeg ende med en 2. plads er det ok, for manden bag det hold er ikke en kollega (men en søn af en), så bare jeg kan holde ‘Aalborgvej‘, ‘Goeben‘ ‘Guldpedalen‘ og ‘EPO drengene‘ bag mig, har jeg vundet hævd på den vigtige håneret hele det næste år (:

7 Comments

 • Monica

  Har det på samme måde – der skal ikke være meget over 23 grader før jeg syns det er ALT for varmt. Hundene er nok også enig med os…

  Derfor er jeg vild med at årets sommerferie atter skal tilbringes nord for polarcirklen, i år inkluderet bryllup i Lofotkatedralen. Vi hapser lige færgen på søndag, og så går det deropad!

 • Susanne

  Det skal du ikke være ked af, jeg har det på samme måde og dagen i dag har været skøn.
  Jeg sover også elendigt i denne tid, selvom vi laver gennem træk ;(

  Men “folk” får et underligt udtryk i ansigtet, når de siger – er det ikke et skønt vejr.?
  Og jeg siger;- Øhh jo, hvis bare det var 5-10 grader mindre varmt. Så du er ikke den eneste der længes til efteråret 🙂

  Ang. touren
  Krydser fingre og hepper!! 😉

  • Mette

   Jeg gider godt varmen når jeg er på ferie og der er en pøl eller noget hav jeg kan ligge og padle rundt i… naboen har swimmingpool men jeg tvivler på han gider dele den 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *