Dyrene fodres kl. 17.00

Først ventes der afslappet… men når vi nærmer os kl. 17, bliver de mere insisterende og kunne de stirre mig ud til foderspanden gjorde de det (:

Det er om et øjeblik.

IMG_3739-vert

10 Comments

 • Anette

  Uh ja det kender jeg også – og også signalerne på at NU er det tid til gåtur 😉

  Jeg kan simpelthen ikke se hvem der er hvem af dine hunde Mette 😀 Er det lillebror (som vel er den største?) på de to billeder?

  • Mette

   Det er Lillebror på det nederste billede. Ninjaen (på det øverste) er en lille splint ved siden af – men så skal man selvfølgelig se dem sammen for at vurdere det.

   Tjek næseborene… han kan trække vejret ubesværet… hendes er næsten lukkede 🙂

 • Birgit

  Kender det så godt – det med fodring på bestemt klokkeslet 🙂 En af dem begynder at vandre lidt rundt i huset – så begynder nr. 2 – derefter nr. 3 og tilsidst er der 4 labber på vandring hen foran os med sultne og bedende øjne – hvis det ikke umiddelbart får os til at lette os så kommer der dyb knurren fra overlabben – SÅ letter vi og går mod køkkenet – med 4 hunde, der er ved at falde over både vores og egne ben – velbekomme 😉

  • Mette

   Hvis jeg ser fjernesyn på den tid – som nu hvor jeg lige skal se afslutningen på dagens Tour de France etaper – så stiller de sig foran fjernsynet… jeg tror, de har fundet ud af, at jeg så reagerer lidt hurtigere 🙂

  • Mette

   Det var noget af det første Nanna sagde, da hun så ham, “han har så søde øjne”.

   Men de er også indisterende, når han er sulten 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *