Hot dogues

Hundene lider i varmen… og når så deres matte får den tåbelige ide at trave en lang tur i eftermiddagsheden går det da helt galt.

Der måtte vand og våde håndklæder til da vi kom hjem.

summerdoguepage

Jeg tænker at det er underligt, at hunde der stammer fra det midtfranske kan have så svært ved at klare de sølle 22 grader Hals byder på i dag. ‘Klare’ er måske ikke det korrekte ord for de falder ikke besvimede om i varmen… men de puster… helt vildt… og lyder som om enden er nær (:

Normalt bliver de luftet tidlig morgen og sen aften om sommeren og får derudover bare lov at tusse rundt i haven – men som tidligere nævnt er jeg i cirkus i aften og så tænkte jeg at det nok gik.

Og det gjorde det da også – med hjælp af lidt vandpaskeri (:

11 Comments

 • Charlotte

  Her stønnes også i varmen….. mest fra Bulldogen 🙂
  Vi har købt en stor firkantet murerbalje, med høje kanter i et byggemarket (ca 80 kr)
  Her køles Dillon ned og nyder at stå der i med vand til maven og blive plasket til på ryg og nakke…. kæmpe hit her i varmen.
  Meeeen for dælen hvor er de skønne med håndklæder på og ….. lillebror kunne da godt ligne en der er på vej i ringen til 3 omgang 🙂

  • Mette

   Det kan jeg levende forestille mig. Buldoggen er sikkert endnu dårligere til at klare varmen end mine er.

   Jeg har engang haft købt et børnebadebassin men det holdt kun 5 minutter så var der hul på det og en murerbalje… den skal dæleme være stor hvis den skal kunne rumme Lillebror 🙂

  • Mette

   Gad jeg godt – også for havens skyld men huset har desværre ingen udendørs vandhane og jeg ved ikke om man kan koble en vandslange på en indendørs vandhane.

    • Mette

     Tusind tak for den oplysning, Stine – jeg skal helt sikkert omkring Jem & Fix efter adapter og slange 🙂

     • Stine

      Jeg ved ikke om de stadig har det – men jeg købte en Gardenavogn med 25 meter slange i Hjallerup Maskinstation i sidste uge – til drivhuset. Det var det billigste jeg har set mange steder, tror jeg gav 270,- Og modsat de billige slanger jeg har købt og som ikke kunne kobles til den vi havde (men som ikke var lang nok…) fungerer det her bare. Blot et tip 🙂

      • Mette

       Jeg fik Gardenavogn, slange, spreder og koblingsdimser til 249,- i Jem & Fix – kun 20 meter slange, men det er nok til mig. Derud over købte jeg koblingen til bryggershanen og det fungerer perfekt.

       Du får dagens rose for det bedste tip 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *