Flere planer…

Jeg kan rigtig godt li’ den plan vejrguderne har lagt for sommeren; sol og varme om dagen. Regn og kølighed om natten. Fortsæt bare stilen. Det er tosset godt for haven og for undertegnede, som slipper for at slæbe den ene store vandkande fuld ud efter den anden.

Og nej, jeg har ingen haveslange… og i øvrigt heller ingen udendørs vandhane, så skal jordbærrene have vand foregår det manuelt 😐

IMG_2536

Det blev temmelig vildt i aftes over Hals med nogle fantastiske skyformationer inden der blev lukket op for sluserne i en time og regnen væltede ned.

Jeg vågnede lidt før midnat og lige før et megamonsterstort tordenskrald, som var så voldsomt, at det fik ruderne til at klirre og sengen til at ryste.

Kun det ene og så var det slut.

Der var engang en, der spurgte mig om mine planer. Fremtidsplaner.

FremtidsHVAD, tænkte jeg!!!

Jeg lægger skuette planer.

Af nogen art.

Ikke engang en ugentlig madplan kan jeg finde ud af at lave eller administrere.

Jeg er vist det man vil betegne som så’n lidt løsagtig og ustruktureret – og derfor gør det mig sjældent noget, når aftaler bliver aflyst eller flyttet. Jeg finder bare på noget andet imens.

I går fik jeg uventede gæster til middag og derfor fik jeg ikke gjort nogen af de ting som ellers var på programmet. Men selskab af hende jeg holder allerallerallermest af i verden er vigtigere end noget andet.

Måske når jeg det i stedet i dag.

Hvis altså ikke der viser sig noget mere spændende.

Jeg har en plan indtil jeg lægger en ny… eller noget!

2 Comments

 • Lisbeth Fossum

  Ja tak hvor det har regnet og tordnede i går eftermiddag og aften. Også idag har der været nogen gode regnbyger.
  Vi måtte tage stikket ud til vores computere da vi jo her ude på landet kun har gamle kobberledninger fra TDC. Vi bor midt i mellem Ulsted og Dronninglund hvor de er så heldige at have bredbånd, men nu er vi trætte af dette så vi håber på at vi kan få Bredbånd Nord til at grave de meter der mangler hen til os..mod betaling selvfølgelig.
  Vi har jo erhverv på adressen så det er meget vigtig med en god forbindelse.

  Det med planlægning er noget jeg gjorde da mine børn var små og det hele skulle passe sammen. Nu tager vi tingene som de kommer. Når jeg det ikke i dag så må det blive en anden dag..:-)

  • Mette

   Det har været vildt – men heldigvis godt indimellem. Jeg håber, det holder helt tørt i dag for mit græs trænger til en trimning 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *