Sådan en uge

Snoopy_Udklip

Jeg har det som om det er første uge i et helt nyt job. Jeg er overloadet med information og træt som bare fanden.

Ellers er jeg stort set tilfreds med den drejning tingene tog efter jeg tog bladet fra munden. Det skal man åbenbart ikke være så bange for. Jeg håber så bare ikke, at min nye chef har fået det indtryk, at jeg er sådan en sart blomst, der skal tages specielle hensyn til. Det er nemlig ingenlunde tilfældet.

Men jeg bliver faktisk rigtig ked af det, når det, der giver mig glæde i hverdagen bliver taget fra mig – og her i blandt er i allerhøjeste grad samværet med mine kolleger. Det var der heldigvis stor forståelse for og vilje til at tilgodese.

Men skal vi nu ikke bare glemme alt om det arbejdsliv de næste tre dage og ønske hinanden god fredag. Og weekend. Og pinse 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *