Happy day

Torsdag blev uden sammenligning ugens bedste dag.

Ikke mindst fordi min løn- og performancesamtale bar frugt. Jeg fik ros for mit arbejde… men ikke nok med det… jeg blev sørme også belønnet med en lønforhøjelse. Ikke så meget, men lagt sammen med det jeg fik sidste år, er jeg bestemt godt tilfreds.

Og så ligger der jo også en anerkendelse i det, som heller ikke er at kimse ad.

torsdagpage

Inden arbejdsdagen begyndte tog jeg mod lever og hjerte – stadig varm i øvrigt – fra en nyskudt buk. En ven og kollega er jæger og nedlagde på jagtens første dag et dyr. Selvfølgelig, må jeg heller skynde mig at tilføje (:

Hjertet blev skåret i småbidder, spredt i haven og sendte hundesnuden på arbejde.

Det dyr er så skide forkælet, for efterfølgende blev der også serveret et af de kalveunderben, jeg hentede hos dyrehandleren på vejen hjem.

Men hendes matte er i højt humør og når det regner på præsten, drypper det som bekendt på degnen.

Jow, torsdag blev meget okay.

2 Comments

  • lisa

    Hej Mette. Du havde på min opfordring ændret indstillinger så din blog kunne læses på mobilen – tusind tak for det 🙂 – men nu er det væk igen?

    • Mette

      I know – det er lige et forsøg for det plugin forstyrre noget andet. Tror jeg. Jeg er obs på det og forsøger finde på noget 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *