Ingen kære mor

Poden og jeg blev i efteråret prekastet til “Ingen kære mor”.

Efter i aften at have set første program kan jeg sagtens se, hvorfor vi ikke kom med. Poden er simpelthen ikke forkælet nok. Hun har lært at klare sig selv og har ikke været beskyttet i kærlighedens navn af en mor, der har serviceret hende i hoved og r**.

Men vi havde dæleme alligevel gerne taget oplevelsen i Columbia med. Og havde med garanti også lært noget.

citat765

… tænker jeg!

10 Comments

 • Kat

  Min søster og niece er jo med…. Min niece er ikke direkte forkælet, men hendes forældre tjener godt og hende og hendes søskende får klart dyrere gaver end mine får. Min niece er den generation hvor tingene gerne må hedde noget… Som Gucci, D & G osv, men det sparer hun selv sammen til ved at arbejde næsten hver dag efter skole. Samtidig er hun altid glad for de ting hun får…. I mine øjne er hun ikke forkælet eller spoleret, hun har bare fået andre fordele end som mange andre.

  • Mette

   Man giver vel sine børn efter ens økonomiske formåen. Jeg tror desuden ikke, at de piger er spoleret af at have få en dyr jule- eller fødselsdagsgave… jeg tror de er spoleret af, at der ikke bliver stillet krav til dem.

   De bliver båret gennem livet og bliver serviceret i hoved og røv uden at yde noget som helst til gengæld og bliver, som Maj-Britt skiver, umådelig selvoptagne.

   Og så skal man i øvrigt huske, at man ikke kan bebrejde pigerne – de er blot et produkt af forældrenes opdragelse 🙂

 • Maj-Britt Vestersøe

  Jeg så ikke udsendelsen igår – I var jo ikke med, så det var ikke interessant ;). Den beslutning tog jeg allerede, da du meddelte, at I ikke kom gennem “nåleøjet”.
  Jeg fulgte med i sidste omgang – med meget blandede følelser og stor irritation.

  Hvorfor er det lige, at de dér forældre overforkæler deres unger, undlader at lære dem at tage ansvar for egne handlinger, skaber nogle temmelige møg-irriterende, selvoptagne individer, som ikke kan se ud over deres egne næsetipper?????
  …………. For så dernæst at melde selvsamme spolerede unger til et tv program, hvor de faktisk bliver ydmyget i al offentlighed???
  Det synes jeg, siger rigtig meget om forældrene – meget mere end om ungerne – og jeg har ondt af de unge mennesker, som jo bare opfører sig, som de er opdraget til at gøre.
  Skam jer forældre!!

  Derfor Mette og Pode – kom det ikke bag på mig, at I ikke kunne bruges….. jeg kunne nemlig ikke tro, at den form for “ødelæggelse” havde fundet sted i jeres forhold 🙂

  På den anden side, håbede jeg jo, at I ville få den fede rejse og én ordentlig én på opleveren – det må I så have tilgode 🙂

  • Mette

   Jeg tillod mig en gang (stor fejl i øvrigt) at prikke lidt til en ven, hvis børn ingenting kan eller må selv… “jamen vi gør det jo af kærlighed” var argumentet!

   Det er efter min mening totalt misforstået. Det handler vel om at ruste de her unger bedst muligt på, at kunne stå på egne ben – og hvordan skulle de kunne det når man ikke tør lade dem tage ansvar selv.

 • Koh-I-Noor (Bettina)

  Jeg kunne heller ikke forestille mig, at I var materiale for den type TV. Heldigvis da!

  Der er alt for mange forældre, som lader til at have fået børn, alene for at tilfredsstille forældrenes behov for at få opmærksomhed og kærlighed.

  Jeg så ikke udsendelsen, men jeg ser ofte forældre, der styrer og kontrollerer deres voksne børn med ynk og dårlig samvittighed. De forældre skulle skamme sig!

  • Mette

   Vi havde nu ellers gerne taget turen til Columbia og vi havde med garanti fået en oplevelse for livet.

   Med der er da også dejligt i Nordjylland 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *