Vækstpakke

Billigere sodavand… jamen det skal da nok give vækst på sidebenene hos colaholikerne om ikke andet 🙁

21 Comments

  • Mette

   Men så gider vi heller ikke høre noget hylen, hvis du ender som en syg, rynket, tandløs kælling, når du bli’r 50 😉

 • Kat

  Ps: mine børn på 3 og 7 år har sodavand/cola til rådighed døgnet rundt, men vælger vand eller mælk! Mere ps: i en alder af 38 år har jeg stadig kun 1 plomb selv efter indtagelse af cola dagligt i 20-22 år!!!

 • Kat

  Jeg elsker mine 2 liter cola om dagen!!! Dog er det light… Men jeg elsker lige så meget salat og andet grønt!

  • Mette

   Det gør det altså ikke sundere at det er light, hvis du tror det.

   Og 2 liter er eddermugme meget Katrine!

  • Mette

   Som Pia siger længere oppe ville jeg have langt mere respekt for at de f.eks. fjernede en del af momsen på de sunde mad- og drikkevarer.

 • Annette

  Børn og unge vil nok købe flere sodavand, men den debat skal nok tages ved de hjemlige spiseborde (eller hvor den slags opdragelse foregår). Og hvad alle de mange gode jobs angår, så tænker jeg ligesom resten af jer at der intet kommer til at ske på den front foreløbig.

  • Mette

   Det er altså nemmere sagt en gjort. Selvfølgelig bestemmer forældrene når de gælder de mindre børn men så snart de bliver lidt ældre og evt. tjener deres egne penge så taler du for døve ører. Tro mig, jeg kender det fra min egen Pode.

 • Jytte Due

  Tænk hvis man igen lærte børn, at sodavand højst er noget, man drikker til jul og påske og børnefødselsdage – max en lille flaske til hver! Hvorfor drukner børn og for den sas skyld voksne sig hver dag i kunstigt oversødede drikke hver dag? Jeg fatter det simpelthen ikke.

  Engang da mine børn var små, og de beklagede sig over, at de ikke måtte få Cola, puttede vi en af deres tabte mælketænder i et glas med dette fluidum. De plagede aldrig mere!

  Velbekomme
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  • Mette

   Tja… hvis du spurgte min datter ville hun rulle med øjnene og give sit standard svar på den slags dengang-jeg-var-barn-kommentarer: det er det de unge vil ha’ 🙂

 • qvinde

  Præcis.

  Jeg synes det kunne være mere interessant om man satte prisen ned på alle de sunde alternativer, måske det ville være nemmere at omvende de som har stort brug for det, i særdeleshed børnene, de har fortjent det.

 • qvinde

  Jeg ved ski ik helt om det kommer til at gøre en forskel, jeg har en tendens til at tro, at enten er folk som jeg- vi køber lortet uanset, eller også køber de light sodavand som hele tiden har været billigere- men som faktisk er produceret til folk med sukkersyge og kan få os andre til at tage på ved indtagelse af mængder.

  • Mette

   Jeg har en tendens til nok at gi’ dig ret 🙂

   Det er det samme med rygere – om de så satte prisen til kr. 100 for 20 stk., så købte folk nok skidtet alligevel :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.