On location

Det bedste kamera er det du har ved hånden, er der nogen der siger… det kan der være noget om – men jeg ville dog af og til ønske, at jeg var bedre til at huske, at havde andet end iPhonen ved hånden.

Bevares, den tager da ok billeder og når de har været en tur gennem Lightroom kan man også få noget helt hæderligt ud af det, som f.eks efter søndag morgens tur på skallerevlerne. Men interesserer man sig bare en smule for fotografering, så er resultatet altså heller ikke andet end netop ‘hæderligt’.

IMG_2323-Edit-vert

Når det er sagt, så synes jeg faktisk ofte, at ‘point-and-shoot’ fotos taget on location og med naturligt lys er langt mere interessante end billeder, der er et resultat at fine opstillinger med softbokse, paraplyer og hvad har vi.

Jeg bryder mig simpelthen ikke om de der velfriserede billeder og har aldrig haft Poden ved ‘fotografen’.

Men sådan er vi heldigvis forskellige (:

Morgenen var fantastisk derude med helt stille vand og sol, der varmede på kinderne.

Jeg kunne pludselig fornemme hvorfor området er udlagt som vildtreservat. For hold da op alt det ‘fjerkræ’, der passerede på himlen over os… specielt forskelligartede gæs og ænder var der mange af.

Jeg gad godt være ejer af et objektiv, som kunne fange fuglene uden at genere dem!

14 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *