Langt om længe

Herregud, det er jo bare en bro i Jylland og endda i Nordjylland. Hvem skal dog også længere væk end Aalborg.

Den 26. marts 2012 blev jernbanebroen over Limfjorden påsejlet af et finsk fragtskib. De betyder at togrejsende, her i blandt mange mange pendlere, som skal passere fjorden, skal skifte til/fra bus.

Det er gået mere end et år og først nu ser det endelig ud til der er en løsning på vej.

Banedanmark har utallige gange meldt en dato ud for åbningen af jernbanebroen, og alle gange er det alligevel ikke blevet til noget. Nu garanterer Banedanmark, at broen bliver 100 procent klar til genåbning den 29. april.

Ja ja, lad os nu se.

Det har efterhånden nået et niveau, hvor det forekommer at være amatører, der står for det her projekt og jeg tænker, at hvis det havde været Knippelsbro, så havde den squ været leveret forlængst – guldbelagt!

Men herregud, det er jo bare en bro i Jylland…

4 Comments

  • Mette

   Heller ikke min – og arbejdet kunne jo faktisk have være afsluttet forlængst, hvis ikke kommunen havde ville spare penge og hyre polsk arbejdskraft.

   Nu har de så måtte bøde for den fadæse og betale dobbelt!

 • Susling

  Jeg kan forsikre dig om, at vi bestemt ikke får særbehandling med den slags i København. Det vælter med byggeprojekter, broer mv. som ikke bliver færdig til tiden og giver gevaldige trafikale problemer – nogle gange decideret kaos. Man lærer at leve med det.

  • Mette

   Jeg kommer skam af og til i Hovedstaden og jeg synes alt er kaos – selv uden vejarbejde og byggeprojekter 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *