4 Comments

 • Susling

  Tak! Lytter lige nu. Egentlig ikke så fremmet. Bare ikke noget, man har snakket om. Har f.eks. en introvert søn og en extrovert datter. Jeg forstår/forstod begge empatisk. Min datter gav/giver mig nye vinkler på livet og skubber hele tiden til mig, min søn gav/giver mig ro og meget eftertænksomme indsigter. Begge er godt, men ved jo, at min Sommerfugledatter også har brug for ro..hun har ofte bedt mig om at være stopklodsen. Min søn har altid selv kunne sætte foden ned. Godt for begge. Og mors job synes jeg 🙂

  • Mette

   Jeg er ikke helt sikker på, hvad min datter er… men så vidt jeg ved er man ikke kun det ene eller det andet og det betyder vel, at man kan have noget fra begge sider, tænker jeg.

   Selv er jeg helt tydeligt overvejende introvert.

   Du har helt ret i at det ikke er så fremmed men et eller andet sted giver det mig ro i maven, at få sat ord på. Jeg synes ikke, jeg behøver føle mig forkert og udenfor længere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *