Glædelig blæsevejr

Jeg vil ikke påstå, at det var nogen større fornøjelse, at besøge skallerevlerne i dagens pivstorm… men den friske luft var tiltrængt (efter et to timers gabende kedsommeligt orienteringsmøde) og gav røde kinder og et hovede blæst rent for ‘change management’, ‘work arounds’ og hvad har vi.

IMG_1284-Edit

Sneen har vi ikke set noget til og hvis den bestemmer sig for kun at husere nede sydpå, skal I ikke høre mig klage.

Men jeg er klar, hvis den skulle vise sig. Udstyret er rigget til, forbindelsen tjekket og hvis det værste skulle ske, at vi sner inde, kan jeg uden problemer og med en remote desktop klare jobbet her fra matriklen.

Fa’me smart, hvis du spø’r mig!

2 Comments

  • Deborah

    Det er fantastisk smart. Vi har fået sne, men ikke så vi ikke kan komme frem, men hvidt – det er her 🙁 Jeg plejer ikke at brokke mig over vejret, men nu er selv jeg ved at være kørt træt i det. God arbejdslyst, om det så er hjemme eller på jobbet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *