Det er som det er

IMG_1279-EditJeg er noget muggen over, at malingen ikke flød bedre sammen. Men det er som det er og under alle omstændigheder er Myren betydeligt pænere end den var da jeg fandt den i garagen.

Tiden er løbet lidt fra mit gamle afskallede og dårligt malede skrivebord og jeg tænker, at jeg bruger resten af malingen på det. Det skal have en tur med rystepudseren og det sviner af H til, så det må vente til vejret er til udendørs arbejde.

Udover at male er søndag formiddag brugt på, at sætte sandblæst folie i de nederste ruder i garderoberummet.

Der er frit udsyn ind fra nabohuset og det er ikke så rart, når det er her jeg går i bad og klæder om… altså jeg går selvfølgelig i bad på badeværelset, men det er var frit udsyn ind fra værelset overfor.

Nu kan jeg gå med bar røv uden at støde nogen i både bryggers, bad og garderobe (:

Der er folie nok tilbage til at jeg en dag kan skifte det, der er på ruderne i badeværelset.

Måske bliver det næste weekends projekt.

Måske.

Stranden kalder… fortsat god søndag!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *