8 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Javel så….
  Det må da give fast job til nogle mennesker – nemlig dem, som skal læse de dersens skemaer.

 • Susling

  Jeg kan godt se fidusen, hvis man vil have et overblik over, hvor stort et behov der er for jeres ydelser. Men det lægger da lidt op til at sno sig, skulle jeg mene.

  Jeg har en personligt prøvet en anden variant en gang: Vi skulle udfylde timesedler – klart nok – men vi måtte f.eks. ikke indregne toiletbesøg i den pågældende time. Nu var det bare sådan, at jeg arbejdede som kreativ tekstforfatter og hvad nu, hvis jeg fik den helt geniale ide, mens jeg var ude og skifte bind eller tisse?

  Nogle gange må man bare sno sig og så i øvrigt tænke sit 🙂

  • Mette

   Det er nøjagtig hvad vi gør… snor os… og imens er vi allesammen spændte på resultatet af vores anstrengelser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.