Så la’ da væ’r

Det her er altså et lille surt opstød – nu er du advaret.

Jeg synes, det er – eller rettere var – rigtig hyggeligt at Instagramme og elsker at følge med i andres små øjebliksbilleder. MEN – for sådan et er der også – tendensen er desværre, at Instagram kommer til at ligne Facebook mere og mere.

Kæde-fortæl-20-ting-om-dig-selv-kommentarene har holdt sit indtog – og man møder firmaer, der har set ‘lyset’ (læs: den gratis reklameværdi) i Instagram. Nu skal man dele ditten og datten for at vinde deres produkter og resultatet er, at man ser det samme billede gentaget igen og igen i ens ‘Feed’.

Øv… så la’ da væ’r.

10 Comments

  • Mette

   Hej Lisbeth fra Hals 🙂

   Som du nok kan se, er ingen af mine billeder på bloggen plastret til med copyright mærker og hvis nogen vil bruge dem er det såmænd ok. Jeg vil selvfølgelig helst spørges først, men det er ikke noget jeg går så højt op i… heller ikke på Instagram.

   (bortset fra hvis nogen angiver selv at have taget dem – så bliver jeg nemlig vred)

 • Henny Stewart

  Jeg er ganske ny på Instagram, så jeg har ikke oplevet meget der. 😉 Dog vil jeg mene, at alle, der opfinder sådan en social tjeneste, har drømme om, at den skal blive kommerciel og give nogle grunker. Vi betaler jo ikke penge for at bruge de sociale medier, men der ingen gratis frokoster i denne verden, så vi skal nok komme til at betale noget andet.

  • Mette

   Jeg tror ikke, det er opfinderne der tjener penge på det her lige nu (måske kommer det) – det er firmaer som f.eks. Kähler, der bruger Instagram til at promovere deres produkter.

 • Per Teilmann

  Jeg slettede simpelthen min Instagram konto for et par måneder siden. Fra at være hurtige øjebliksbilleder med mobilen, blev der pludselig uploadet billeder taget med DSLR og hvad ved jeg, og så findes der mange andre alternativer 😉

  • Mette

   Det har jeg også overvejet men er dog blevet hængende – jeg tror i stedet jeg vil benytte mig af “unfollow” knappen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *