Genbrug eller ej

papirskraldSkraldefolkene i Hals har tilsyneladende aldrig stiftet bekendskab med lyserødt silkepapir… i hvert fald så jeg morgenens skraldemand tage det op af min papir-genbrugs-container og smide det på jorden inden han tømte den.

Jeg mener da bestemt at vide, at det er lavet af papir og da jeg hverken havde tørt mund eller (…) i det skylder jeg skylden på hans uvidenhed.

Det røg i igen og næste gang den tømmes ligger det i bunden..!

Det er da i øvrigt en uskik at lægge containeren ned efter tømning. Hvis ikke man er hjemme til at rejse den op, lyser det langt væk af en invitation til et ‘tomt hus’…

Ikke at jeg behøver være nervøs for indbrud. Det første man ser, når man står ved hoved- eller terrassedøren er 50 kg. Ninja. Jeg tænker, at det vil få de fleste til at finde et andet offer.

Lige om lidt holder jeg fyraften efter en meget travl mandag. Jeg er igen alene på pinden og der skal virkelig hænges i for at undgå, at opgavebunkerne vokser op over hovedet på mig.

Der skal kæmpes mange kampe i løbet af sådan en dag for kunderne er ikke altid helt enig med mig i, hvad der er rimeligt, at de har af it-udstyr.

SSD, 27″ skærme og tårnhøje mængder af ram er det nye sort… jeg si’r det bare!

3 Comments

  • Catarina

    Silkepapir mener jeg nu også godt man kan smide i den almindelig container, det gør jeg da. 😉 og ja, så skal de da ikke ligge den ned, for som du skriver, så er det da en åben invitation osse selvom der er hund. 😕

    • Mette

      Rent papir er vel rent papir, tænker jeg… så jeg har også tænkt mig, at fortsætte med at putte det i containeren.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *