Power nap

Om det skyldes tankemylder, fuldmånen eller måske begge dele, ved jeg ikke… jeg ved bare, at jeg sov ualmindeligt dårligt i nat.

Det er muligt flere har været plaget af dårlig nattesøvn. I hvert fald må det være tilfældet for en af mine kolleger. Da vi kom tilbage fra frokost fik vi at vide fra en anden på kontoret, at de pludselig havde hørt højlydt snorken fra hans plads, hvor han sad ret op og ned på sin kontorstol og sov.

Fnis.

Det skulle være så godt med en powernap.

Bare spørg Ninjen. Hun powernapper adskillige gange om dagen. (:

IMG_7213-Edit

Onsdag løftede sig på ingen måde ud af det ordinære og pga. den manglende nattesøvn, havde jeg lidt svært ved at skrue ret meget op for begejstringen ved noget som helst.

Fredag bliver god og lørdag fantastisk… med søsterfødselsdag og en date jeg har set frem til længe.

Torsdag? Den springer vi bare over.

11 Comments

 • Johanne

  Så var det fuldmånen!!! Jeg sov også ualmindelig dårligt og forpestede livet for flere af mine kolleger i går…

  I flere år har jeg været meget påpasselig med IKKE at holde øje med, hvornår det er fuldmåne – for at undgå, at selve videnen (kan man sige det?) om fuldmånen vil forhindre en god nattesøvn. Og alligevel passer det, når jeg tjekker efter en rædselsfuld nat.

  Jeg havde en fransklærer i gymnasiet, som var ude af stand til at fungere, når det var fuldmåne. Hun blev helt fjern og bleg og tænksom og meget eksotisk. Så graciøst reagerer jeg desværre ikke – jeg bliver bare en skrap moster!

  • Mette

   Jeg har gjort nøjagtigt det samme Johanne. Jeg var nemlig bange for at søvnløsheden var noget jeg selv kunne hidse mig op til.

   Eksotisk bliver jeg dæleme heller ikke – mere bare grå og irritabel.

 • MissMuffin

  Jeg sover også ualmindeligt dårligt for tiden, men det skyldes vidst ikke kun fuldmånen, for måren har fundet tilbage til loftet og er åbenbart imun for både musik, lugten af hund og hjortakolie. Suk…
  Jeg har lavet en regel med mig selv, at de dage, der bare er helt umulige, der må jeg gøre noget ekstra godt for mig selv inkl. at synke helt ned i selvmelidenheden hvis det er det, der skal til:) Som regel køber jeg bare et dameblad, smøre en nutellamad og indtager sofaen. Andre gange nægter jeg at lave mad, bestiller junk og “tvinger” Kristian til at se en film sammen med mig…

  • Mette

   Jeg kender flere der mener, at være påvirket af månen… så der skal nok være noget om det.

   Altså, når månen kan bevæge verdens have, hvorfor så ikke mennesker 🙂

 • Ducky

  Me too. Havde jeg stadig boet i Alperne ville jeg have sagt det var Fönen, men den går vel ikke her i fladlands Danmark. Lå godt nok og messede mange gange efter kl 2 søvn er overvurderet, søvn er overvurderet…kan fortælle at det falder man ikke i søvn af at gøre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *