Seafood

Jeg ved ikke om Ninjaen har smuglæst dagens tidligere indlæg om foder og kosttilskud.

En hel skrubbe som for længst havde overskredet sidste holdbarhedsdato hører bestemt ikke til de kostændringer, jeg havde forestillet mig. Hun synes helt sikkert den var lækker, for jeg måtte skrue bissen på for at få hende til at slippe… og så kan jeg forresten igen vaske et par ildelugtende vanter :-/

IMG_1076-Edit

Der var rigtig langt til den duft af forår, som vejrudsigten havde stillet os i udsigt tidligere på ugen. Faktisk var det temmelig tisse koldt og vinden bed godt i kinderne. Jeg tænker, at jeg ender med læderhud som sådan en vejrbidt fisker.

IMG_1068-Edit

Jeg ser frem til tidlige sommermorgener på skallerevlerne. Morgener hvor solen kan varme kinderne, hvor man kan sætte sig i klitterne og måske ovenikøbet nappe et havbad.

IMG_1062-Edit

Der er is på vandet, sne i luften og badetøjssæsonen er langt væk. Endnu.

Men lige pludselig er det sommer!

8 Comments

 • Charlotte

  Mette har jeg fortalt at jeg er VILD med dine billeder ?? Du er en suveræn fotograf.
  Og Ninjaen …. suk suk …. den bedste model af sin race.
  Tak for at du deler hende med os.

 • Helle K.

  PS: Jeg har faktisk en lille fladfisk, som jeg engang fandt på stranden i Hals, den ligger i skabet og den stinker lidt, hvis jeg skal være ærlig – mine børn håner mig for den, så nu VIL jeg ikke smide den ud 😉

 • Helle K.

  Jeg læste, at du har problemer med ondt i leddene – nu kan jeg ikke finde stedet igen, så jeg tillader mig lige at skrive her.
  Jeg har spekuleret på, om det kan være fordi, du har skiftet underlag? At du nu går på sand. Jeg forestiller mig, at sand er hårdere for leddene end hårdt underlag.
  Jeg har selv gået i tennissko med ekstra sokker de tidligere år også om vinteren, men i år går jeg i mine duckfeet – og jeg har ondt i lænden … derfor kom jeg i tanke om dit underlag.
  Dine billeder er som altid fantastiske 🙂

  • Mette

   Det er ikke opstået efter vi er flyttet, men vel stået på et halvt års tid. Jeg afventer sommerens komme så jeg kan tage mine Fitflops frem… de skulle i hvert fald være gode for ben og fødder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *