Hold nu kæft med den valentinsdag

anti_valentines_day_poster-r5e7818f226dc48e29f4f6c2851c881c5_w2v_216… det er ikke mig, der siger det… det står skam på forsiden af avisen!

Men jeg samtygger lige så stille, for alt det bavl med hjerter og romantik alle steder er da lige til at kaste op over.

Det er dejligt, at blive bekræftet… meget dejligt. Man bør gøre det langt oftere overfor det menneske man holder af, men behøver det nødvendigvis at være den 14. februar?

Det er der da hverken overraskelse eller bekræftelse i efter min mening. Jeg vil da hellere overraskes med blomster eller chokolade (eller diamantringe) en hvilken som helst anden dag på året.

Så… hold nu kæft med den valentinsdag!

8 Comments

 • Pernille

  Jeg har aldrig holdt valentinesday i hævd. Jeg glemmer den. Eller måske fortrænger jeg. Jeg tror i virkeligheden ikke jeg gider.

  De små glæder i hverdagen, overraskelser, knus og kram, dem gider jeg til gengæld godt.

  Min kæreste har det nok mere over i brækafdelingen. Derfor var det også så sjovt, da hen den anden dag fortalte, at han havde overvejet en gave til mig på den udvalgte dag, men desværre ikke havde kunne nå det.

  Bare tanken og fordi det er så forkert, når det er ham, er det hele værd 🙂

  • Mette

   Jeg synes det er så udansk. Vi har rigeligt med mærkedage og jeg synes ikke vi behøver importere flere.

   Men hør ikke på mig… jeg er bare en sur gammel mokke 🙂

 • Annemette

  Jeg har det som dig, vil hellere saettes pris pä i hverdagen end en bestemt dag bare fordi det bliver sagt.
  Vi er selv blevet revet med af alt det hurlumhej der fölger sädan en dag, blomster, chokolade, gaver og diverse, men i är har vi valgt at hoppe af bölgen for det er, efter min mening, blevet alt for skruet op med dyre gaver og flotte middage – sä vores aften stär pä sofahygge med et eller andet take-away til aften som manden kan snuppe med pä vejen hjem fra arbejde 😉

 • Nola

  Egentlig er jeg din mening – men syntes alligevel at der er lidt ekstra varme over dagen. Måske min romantiske åre eller bløde moderhjerte.
  Men nyd dagen alligevel 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *