Ællebælle

Jeg skal have nye gummistøvler… der er snart slit hul i bunden af Ilse. Bortset fra de hvide snørrebånd har det være gode støvler. Varme og med god pasform. Så det bliver Ilse igen… men denne gang med sort snørre.

Spørgsmålet er så bare: skal de være solskins gule, fræk rasberry, lækker lime eller blod røde?

wellingtonspage

27 Comments

 • Helle K.

  Jeg har aldrig prøvet sådan et par, måske du ville fortælle, om de er gode til folk med brede fødder? Jeg kan let passe mange i længden, men så strammer de om foden og benet … jeg elsker de gule 🙂

  • Mette

   Det er brede støvler i både fod og læg. Jeg kan snildt have tykke sokker OG bukser stoppet ned i dem (og jeg har ikke tynde ben :-))

  • Mette

   Ilse har den store fordel frem for Hunter, at de er forede og derfor varme – og jeg synes faktisk også pasformen er bedre. Du kan nok regne ud de bliver brugt meget, når jeg kan slide hul i bunden i løbet af et år, så det er vigtigt at de også sidder godt.

   • Heidi

    Jeg har et par af hver. Her i den rigtig kolde tid er Ilse rigtig gode og jeg kan godt mærke, at de har foer og god varme. Men med fleecesokker, jagtstrømper og tykke såler på i Hunter, så syntes jeg godt de kan være med – dog er det en større process at få hele udstyret på. Syntes så Hunters klare fordel er deres højde. Med Hunter kan jeg bare vade i vand, mudder mv uden at være nervøs for, at få vand i støvlerne. Her syntes jeg Ilse lige mangler 10 cm i højden, for jeg syntes godt nok jeg skal være forsigtig når jeg går med Ilse, da vandet ret hurtigt kommer tæt på kanten. Hvad str. er dine Ilse og hvor dybt vand kan de klare ? Har du prøvet at få vand i dem og hvordan tørre du dem så ??

    • Mette

     Jeg har haft en smule vand i dem og har blot sat dem i det skab i bryggerset hvor varmtvandsbeholderen er – der er godt og varmt og de har hurtige været tørre igen.

     Jeg har lige målt Podens Hunters ved siden af mine Ilse – de er 5 cm højere, men det kan selvfølgelig sagtens være de 5 cm, der gør forskellen på tørre og våde fødder..

     Nu er jeg jo flyttet til østkysten og det er et lavvandsområde, så jeg tror ikke det bliver det store problem – og så synes jeg fortsat pasformen i Ilse er bedre og det betyder en del, når jeg går så meget i dem som jeg gør.

     • Heidi

      Mine Ilse er ikke vandtætte helt op til kanten – området omkring snørrebåndene har sådan et lille hak der er et par cm under kanten – det fandt jeg ud af på den fugtige måde ;-)). Har dine ikke også det ? Jeg har haft mine Ilse fyldt helt til kanten, da jeg vadede gennem samme våde område, som jeg gjorde tørskoet i mine Hunters he he – sådan kan det jo gå. Jeg hygger mig også rigtig meget med at gå i gummistøvler sammen med min labrador.

      Du kan vel låne din podes Hunters hvis det går helt galt ;-))

 • Johanne

  Blodrød, blodrød, blodrød!!!!
  Det er den smukkeste, varmeste farve, der findes.

  Og de ville være edderflotte til dine saltogpeber-farver 🙂

  • Mette

   Er det håret du hentyder til? 😉

   Jeg elsker rød. Rød er min yndlingsfarve og de er bestemt heller ikke dømt ude.

 • Dorthe

  Det skal da være rasberry. Har du for øvrigt set de sorte med farvet hæle ? Sådan et par vil jeg have næste gang.

  • Mette

   Jep, jeg har set dem med den farvede bund. De er også fede og måske skulle jeg prøve om pasformen er lige så god på dem.

 • Nola

  helt klart blodrøde! De gule minder for meget om visse menneskers regnjakker ved vesterhavet…. og de røde udstråler dynamit og gåpåmod 🙂 Svært valg 😉

  • Mette

   Og jeg bor i et turistområde, hvor det vrimler med gule regnfrakker 😉

   Men jeg synes altså de er friske og iøjnefaldende alligevel… ællebælle!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *