Blandt krøllebøllebiler og bløde hatte

suzuki-wagon-4x4-07Min tålmodighed sættes på en alvorlig prøve i morgentimerne på landevejen mellem Hals og Aalborg.

Første arbejdsdag efter ferien kørte jeg hjemmefra kl. 6.45 og det kunne jeg godt se slet slet ikke var foreneligt med mit temperament.

En lang perlerække af biler sneglede sig af sted på vejen i snegle tempo… det dur jeg bare ikke til.

Siden har jeg lagt fra land kl. 6.30 og det er gået okay… lige indtil i morges. Jeg kom til at køre som nr. to bag en bil, som på vej ud af Hals kørte de regelmenterede 50 km. Fint nok. Da vi nåede Ålebæk 5 km efter byskiltet var farten steget til vilde 60 km og uden udsigt til den ville stige yderligere. Der lå godt nok lidt sne i vejkanten og det var åbenbart meget faretruende …

Jeg kunne herefter overhale uden problemer da strækningen har fine oversigtsforhold, men sådan er det ikke altid og de overforsigtige billister skaber deværre ganske ofte farlige overhalingssituationer fordi andre (som jeg) mister tålmodigheden.

I morgen kører jeg 06.15 i håb om, at krøllebøllebilerne stadig står hjemme i carporten og de bløde hatte fortsat ligger under dynen.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *