Heldige mig

biobilletter-EditPostkassen indeholdt brev fra biografdirektøren.

Og fribilletter til biffen.

Poden og jeg skal se Hobitten.

Snart.

Jeg er squ så forkælet (:

Jeg fik tømt de sidste flyttekasser (næsten) og rodeværelset er nu ‘fremkommeligt’.

Kønt er det ikke – men praktisk. Med garderobe, tingopbevaring, tørretumbler, plads til at stryge osv.

Og når døren er lukket er det hele af vejen.

Nu mangler lidt lamper og en aftale med husets ejer om at komme og kigge på et par hængepartier: et køleskab der ikke lukker tæt, en terrassedør der ikke kan lukkes ordentlig og et par andre småting.

Det går fremad.

9 Comments

 • Henny Stewart

  Til lykke med billetterne. Hvis man er til den slags, skal Hobitten jo nok være noget stort! Jeg troede egentlig, at du havde købt huset, men det har du så ikke, kan jeg forstå. Jeg kan fortælle dig, at vi i eget (kreditforeningens) hus bor til en billigere husleje, end i den lejlighed, vi forlod i 1999. Vi taler 1999- priser. Noget at tænke over?

  • Mette

   Jeg tror helt sikkert også, at jeg kunne sidde lige så billigt eller billigere hvis jeg kunne købe en ejendom – men det er så dejligt ukompliceret at bo til leje.

   Jeg har kun udgiften til lejen og ikke hvis køleskabet går i stykker, vandrørene sprænger, taget skal skiftes osv. og om tre måneder kan jeg flytte, hvis Hals alligevel ikke skulle være noget for mig.

 • Susanne

  Brev fra biografdirektøren !!!!
  Jeg kan fortælle dig, at min morfar i fordums tider ejede biografen i Hals.
  Jeg har haft besøg af min mor i dag, der, som jeg tidligere har fortalt, er født i Hals. Hun og dine forældre er jævnaldrende. Hvis dine forældre også har trådt deres barnesko i Hals, så kender de måske min mor. Hun blev født på Bisnapgård, hvor der i dag er efterskole, og som min morfar byggede sidst i 20’erne.

  • Mette

   Jeg har været i biografen i Hals for år tilbage. Man skulle selv have pude med, for det var hårdt at sidde på træsæderne 🙂

   Mine forældre har ikke trådt deres barnesko her. Vi er tilflyttere allesammen. Mine forældre flyttede hertil får 19 år siden og har siden trukket det meste af familien med 🙂

   (biografdirektøren er ham inde i Aalborg)

 • Pernille

  Lækkert med sådan et par fribilletter. Hobitten er bestemt værd at se.
  Og at kunne lukke døren til et værelse med alt det, der også skal være plads til, tænker jeg må være ren luksus 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *