Du kan nå det endnu

Lige om lidt ryger sidste uges indlæg “Gi’ et pip” nedenud af forsiden.

62-63 var så søde, at tage udfordringen op og gi’ sig til kende. Nogle blot med et pip andre med en lidt længere hilsen.

Jeg er glad for hver eneste kommentar – og rigtig glad for at få tilkendegivet at der faktisk er nogen der læser det jeg skriver og synes om mine fotos.

62-63… der er fortsat langt op til de 3-400, der dagligt lægger vejen forbi.

Du kan nå det endnu…

Please!

19 Comments

 • Margrethe

  Kan ikke engang huske, hvornår jeg først “faldt” over din blog, men er totalt forelsket i Ninjaen – hun er bare så charmerende og smuk 🙂 – har selv en rottweiler og en chæfer/rottweilerblanding, hentet på dyreinternatet i Rødovre begge to.

  Det er så hyggeligt at følge din blog – ønsker jer god flytning :-), det er noget af en omgang at skulle pakke ned og ud igen.

  • Mette

   Så er vi to… jeg er nemlig også totalt forelsket i Ninjaen. Efter jeg er blevet alene har jeg fundet ud af hvor meget selskab der faktisk er i sådan en hund, men det ved du sikkert alt om med to i huset 🙂

 • HelleBB

  Pip herfra, har kikket med en lille uges tid. Fandt dig gennem en anden blog side jeg følger, og fandt dit link til nøjsomhed ret interessant……og selvfølgeligt dine billeder af den skønne hund.

 • Kirsten

  Hej Mette.
  Undskyld, jeg læser med i smug, men nu får du lige et lille pip fra Lønstrup.
  Jeg har fulgt din blog længe, fandt den via en anden blog. Du skriver godt og tager nogle fantastisk flotte billeder.

  • Mette

   Hej Kirsten – du skal absolut ikke undskylde. Man må gerne læse med i smug. Især fra Lønstrup (når jeg engang er færdig på arbejdsmarkedet slår jeg med ned deroppe tæt ved Vesterhavet).

 • Marianne

  Nå men så får du da også lige en hilsen fra østjylland….følger dagligt din blog…giver min mening til kende når jeg absolut ikke kan lade være. Er vild med dine kommentarer og ikke mindst dine billeder 🙂

  • Mette

   Man behøver jo heller ikke kommentere på alt Marianne (det kunne jeg lære noget af ;-)) men dit pip her, sætter jeg i hvert fald pris på.

 • Inge V.

  Hej Mette

  Fandt tilfældigt vej til din blog via en anden blog. Nu læser jeg med næsten dagligt. Jeg kan godt lide din måde at skrive på og så er dine billeder superflotte. Det var lidt om, hvorfor jeg læser med hos dig, men det var vist mig, du gerne vil vide lidt om.
  Jeg er kvinde på 50 og lidt til. Har to børn på 18 og 20 som er flyttet hjemmefra, for at studere. Selv bor jeg i Spanien med min mand og 3 hunde af ubestemmelig herkomst. De er alle fundet hjemløse og har på hver deres måde fundet vej til vores hjem, hjerter og sofa (hmm). Huset beboes også af vores gamle hankat, som styrer husets øvrige beboere med jernklo. Jeg hygger mig med min have, madlavning, vandreture med hundene og kajaksejlads – sidste dog uden hunde.
  Håber det stillede lidt af din nysgerrighed.
  venlig hilsen
  Inge

 • Hanne-Vibeke

  Hej Mette. Ja men så pip da.Jeg har mere eller mindre fulgt din blog siden starten jeg mener det var gennem Liselottes blog.Dengang var det hele jo så nyt ihvertfald for mig så det var sjovt at følge.Mine sviger bor i Ålborg så det er ikke sjældent vi er på de kanter ,vi havde familie i Vodskov og min mand har trådt sine barnestole på Kastetvej som Liselotte så det er jo næsten som at være der. Familien fra Vodskov er faktisk flyttet til Hals så det sker da også at vi kommer der Nu er det jo hyggeligt at følge med se Nanna blive et stor pige,spændende med flytningen og ikke mindst se dine flotte billeder. Hilsen og god dag fra Vibe

  • Mette

   Det er da lidt sjovt, at jeg følger i din families ‘fodspor’… jeg ved ikke, hvad der er med det der Hals, men taget i betragtning at der blot er 2500 indbyggere, er der forbavsende mange der kender det. Er det noget særligt, kan I være sikker på I får det at vide 🙂

   God dag til dig også Vibe.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.