Toogfyrre plus

Dagens længde er tiltaget med 42 minutter. Det betyder, at vi faktisk kan nå ud mens det endnu er lyst.

Mandagens fine snedrys gav ekstra lys og vi nød at have god tid til en tur ned af markvejen.

IMG_0602-Edit-Edit-2-Edit

Ninjaen var i højt humør og stormede omkring med 180 i timen… hvilket jeg fik at mærke da hun tonsede lige ind i mig, så vi trimlede rundt i sneen begge to.

Jeg blev spurgt før jul, hvordan Ninjaen klarer at blive ældre. Ældre er i dette tilfælde 6½ år. For desværre bliver de store hunde ikke ret gamle. Vores første hanhund, Otto, blev 8 og han er den af vores hunde, der er blevet ældst.

Heldigvis er Ninjaen særdeles fit. Hun har aldrig fejlet noget som helst, så jeg satser på, at hun er en af dem, der bliver rigtig gammel.

Jeg ville rigtig gerne have en hund mere, men jeg har desværre ikke de 12-14-16 tusinde sådan en hund koster… havde jeg det, havde Ninjaen forlængst fået en legekammerat.

IMG_0588-Edit

Solen gik ned og vi gik hjem.

Mandagen er snart forbi og der er en dag mindre til weekenden. Og ferien.

6 Comments

 • MissMuffin

  Sån en tumletur med en stor hund i sne er heller ikke sån at kimse af- jeg kan hvertfald godt savne at min mor havde 5 sharpei’er, der gerne tog en tur i sneen eller vandet for fuld udblæsning. Emma, hun synes jeg er tåbelig hvis jeg løber hvinende afsted og forventer hun løber efter 🙂

  • Mette

   Hehe – jeg kan lige den lille ‘sure’ pekingesers fjæs for mig, mens du styrter afsted…

   Jeg behøver blot snakke i et pjattet højt toneleje så er Ninjaen med på en fest. Jeg gad nu godt hun kunne lære et par undvigemanøvre i stedet for at løbe direkte ind i mig 🙂

 • hennystewart

  Hvorfor mon det er sådan, at de store hunde ikke “holder” så længe som de små? Noget lignende gør sig vist lignende for katte, men der er det også sådan, at almindelige huskatte normalt lever længere end racekatte.

  Hurra for de 42 minutter!

  • Mette

   Jeg må blive dig svar skyldig Henny. Jeg gad godt selv vide det.

   Jeg kan fortså at racehunde/-katte lever kortere – det skyldes for en stor dels vedkommende dårligt avlsarbejde. Her handler det oftest om at fremavle de smukkeste individer og ikke de sundeste.

   Men hvorfor små dyr lever længere end store, aner jeg altså ikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *