Give Me Love og en Polo med grønt

Jeg er lidt meget begejstret for den her rødhårede englænder…

Hans smukke stemme og melankolske tekster underholdt mig på dagens tur til og fra Hals.

Poloen var denne gang fyldt med planter og krukker fra haven. Juletræet, som jeg også havde fået bakset ind i bagagerummet, levnede ikke meget udsyn andet end geradeaus… hvilket i øvrigt også er nok. Vi har kørt den tur så mange gange, at Poloen vel efterhånden selv kan finde vejen.

Det ser ud til, at alt flasker sig sådan, at jeg kan få nøglerne og begynde at køre nogle af de der uhåndterbare ting op allerede i ugen inden flytningen. Der er mange ting som ikke sådan lige lader sig pakke og det vil være herligt og en stor hjælp, at de ting er væk på forhånd.

Weekenden lakker mod enden… en aften i herrehåndboldens tegn og en lang arbejdsuge venter.

Godaften til dig.

2 Comments

  • Erika

    Her truer også en lang arbejdsuge, så jeg bevilgede lige mig selv et besøg her hos dig, inden den for alvor tager fart. 😉

    Det lyder da super godt med nøglen og muligheden for lidt præ-flytterier. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *