En glædesdans

Man burde egentlig danse en lille glædesdans… solen tittede nemlig frem lige inden den gik ned og gav også et kig til den blå himmel… en kærkommen afveksling til det tunge grå ælte verden har budt på de seneste dage.

IMG_0521-Edit

Ude i træerne ventede småfuglene på mad. Det er sjovt, når man går langs Langbrokrovej, er man ikke i tvivl om, hvornår man passerer min have selvom man ikke kan se den. Der er et leben af småfugle i og omkring haven. Hvad skal der nu blive af dem, når vi ikke fodre længere?

Mit foderhus bliver smidt til skrot når vi rejser herfra. Det har været flittigt brugt, men 5 vintre har taget hårdt på både træ og maling. Jeg havde håbet, at den ældre mand, der har lavet det kunne levere et nyt, men han er død. Desværre. Og hvor finder man lige så fint et hus igen?

Jeg gider ikke pakke en eneste kasse eller rydde en eneste skuffe i dag. Poden og jeg tog et ordentlig ryk i går og jeg er bare SÅ træt.

Jeg vil lave noget god mad, se en god film, lammetæve bedstevennen i Quiz Battle… og bare tænke på noget helt andet end flytning!

God onsdag aften til dig!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *