De andres travlhed…

De eneste, der her travlt heromkring, er småfuglene i mit nye foderhus. Og de har ikke bare travlt, de har voldsomt travlt. Jeg læste et sted, at mange småfugle går til her om vinteren, fordi de kun spiser i de lyse timer – og dem er der ikke for mange af.

I vores have er der rigeligt føde at tage af; nødder, solsikkefrø, hampfrø osv. Mon ikke de kan nå, at spise sig mætte inden solen går ned igen. Hvis de skynder sig!

Vi heflede 30 kg. gulerødder ud på Vester Mølle, så der også var godbidder at tage af til hesten. Nanna red, mens jeg fejede staldgangene lidt og klappede de bløde muler. Det gad jeg godt. Stalden er et dejligt sted at være. Lydene og duften af heste ligner ikke noget andet.

Nu skal der laves varm kaffe/cacao – så vi kan få varme helt ned i tæerne igen.

Det er nydelse, vi kan li’!

.

2 Comments

  • Deborah

    Jeg nød også fuglene meget, da jeg havde mit hus. Og det er vigtigt at de får mad, især nu, men også om sommeren kan de have behov . Og så skal man huske vand. Jeg fandt lige et godt link, hvor man kan læse alt om det:

    http://www.netbiologen.dk/zoologi/vinterfodring.html

    Det med hestestalden, kan jeg jo kun være helt enig i. Det er et dejligt sted at opholde sig 🙂 Nu vil jeg dælme også gerne snart ned i stalden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *